V-Slim Body Shape System

V-Slim Body Shape System

De drievoudige aanpak van de V-SLIM is uniek en zorgt voor een duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Wat is V-SLIM?

De V-SLIM behandeling is een medische maar niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen.

De V-SLIM maakt gebruik van de 4 technologies: infrarode lichtenergie(IR), radiofrequentie (RF), vacuüm en mechanische massage, en wordt ingezet voor het behandelen van vetophoping in de buikzone bij mannen en vrouwen en voor het bestrijden van cellulitis en vetophopingen bij vrouwenbillen.

De V-SLIM behandeling wetenschappelijk bewezen en gedocumenteerd. Het is de meest betrouwbare behandeling voor een ingrijpende figuurverbetering zonder snijden.

RF: Door de polariteit van de electricodes van het weefsel van het organisme 1 miljoen keer in 1 seconde te veranderen, kan de 1Mhz bipolaire hoogfrequentie  het vetweefsel, dat zich bevindt tussen 0.5 en 1.5 cm onder het huidoppervlak, verwarmen om zo de verspreiding van het zuurstofmolecuul te stimuleren, wat de uitwisseling van celmateriaal kan stimuleren en het vetmetabolisme kan versnellen.

 Hoe werkt het?

Infrarood: Door het vetweefsel onder te huid te verwarmen zonder de opperhuid (epidermis) te beschadigen, kan het 500-2000 nm infrarood licht de vetcel verkleinen en water en glycerine herverdelen.

Rolling: Door de bloedtoevoer van het vetweefsel te verhogen, kan de Rolling vacuüm-massage de vrijmaking van het enzym dat zorgt voor de versnelling van het vetmetabolisme stimuleren.

Door de indringing in de opperhuid (epidermis) en het rechtstreekse effect daarvan op het collageen-rijke huidweefsel, wat de beweging van watermoleculen in de huid stimuleert, kan de hoogfrequentie-golf in combinatie met de Rolling vacuüm-massage de bloedcirculatie verbeteren en de opname van zuurstof in het bloedgebied verhogen,  wat er voor zorgt dat het lymfestelsel  het afval verwijdert en fibrose cellulitis geneest.

Wanneer de V-Slim toepassen?

Lichaam:

Figuurverbetering

cellulites reductie

lokale vetophoping

plaatselijk afslanken

huidverslapping

verminderen van spierpijnen

voor/na behandeling bij liposuctie

Gelaat:

huid verstrakken

rimpel-verwijdering

facelift

Wetenschappelijke zekerheid

Maar weinig toestellen voor figuurverbetering zijn officieel en onafhankelijk getest of goedgekeurd. V-SLIM is het non-invasief toestel voor figuurverbetering met de meest onafhankelijke wetenschappelijke studies.

 
V-Slim

Lichaam (per zone) € 50
Kuur van 10 + 1gratis € 450
Gelaat € 125


Persoonlijke, exclusieve verzorging

Maak een afspraak of neem contact op.


Maak een afspraak voor uw behandeling of
neem snel contact op, we helpen je graag verder met jouw vragen.


 Contact  Boek een afspraak