IPL Permanente ontharing

IPL Permanente ontharing

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

De Medcos IPL  is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt.
Prijzen zijn per behandeling

Bovenlip € 25
Kin € 25
Wangen € 40
Gelaat (Bovenlip+Kin+Wangen) € 75
Oksels € 45
Bikini (enkel zijkant) € 50
Bikini (zijkant+stukje bovenkant) € 75
Bikini (zijkant+hele bovenkant+lippen) € 90
Bikini (alles +bilnaad) € 110
Onderbenen € 100
Bovenbenen € 100
boven+onderbenen € 175
Tenen € 25
Borst (man) € 80-100
Rug (man) € 110-150
Onderrug (man) € 40-60
Schouders + Bovenarmen (man) € 80-100


Persoonlijke, exclusieve verzorging

Maak een afspraak of neem contact op.


Maak een afspraak voor uw behandeling of
neem snel contact op, we helpen je graag verder met jouw vragen.


 Contact  Boek een afspraak