Hydrafacial

Hydrafacial

In Amerika is deze behandeling al volledig hot onder de beroemdheden. Het is dan ook een allround behandeling die verschillende huidproblemen kan aanpakken. We kunnen er fijne lijntjes, verstopte poriën, pigmentvlekjes mee aanpakken. Ook de stevigheid en elasticiteit verbeteren en je hebt nadien de ultieme glow!

Platinum Hydrafacial

Is de meest complete Hydrafacial behandeling. Hier starten we met een lymfedrainage waardoor we de afvalstoffen afvoeren zodat deze plaats maken voor actieve werkstoffen. We gaan de huid dan diep reinigen en voeden, we kiezen een booster die we aanpassen aan de noden van jouw huid. Het LED licht gaat de cellen activeren, maar ook de huid gaan kalmeren. En we sluiten af met een serum dat voor een intense hydratatie zorgt.

Deluxe Hydrafacial

We beginnen met de huid diep te reinigen en kiezen dan een booster aangepast aan de noden van jouw huid. Met het LED licht gaan we de cellen activeren en de huid kalmeren. En we sluiten af met een intens hydraterend en beschermend serum.

Signature Hydrafacial

Is de basisbehandeling van Hydrafacial. Is het gepatenteerde 3-stappen systeem waarbij we de huid diep reinigen, dode huidcellen losmaken en hydratatie gaan geven.

Extra`s Hydrafacial  

Perk lippen 

Is een specifieke lipverzorging van Hydrafacial. Deze gaat de lippen voorzien van extra hydratatie en na de behandeling krijg je de rest mee om dit thuis nog verder te zetten. 

Perk ogen 

Is een specifieke oogverzorging van Hydrafacial. Deze gaat werken op fijne lijntjes, donkere kringen, gaat extra hydratie geven. Na de behandeling krijg je de rest mee om dit thuis nog verder te zetten. 

HydroJelly Mask

Is een masker dat we kunnen toevoegen aan je Hydrafacial. Deze passen we dan ook aan, aan wat jouw huid nodig heeft.  Zodat we een nog beter resultaat krijgen.

Enzymatische Peeling 

Wil jij je huid eens grondig gereinigd hebben, zodat alle actieve werkstoffen nog beter kunnen inwerken. Dan kunnen we eerst starten met een enzymatische peeling die ervoor gaat zorgen dat jouw Hydrafacial nog beter is!

Dermaplannig

Met een mesje van chirurgisch staal gaan we de dode huidcellen, make-up resten,overtollig talg, donshaartjes verwijderen. Doordat we de bovenste huidlaag al grondig zuiver maken, kunnen de rest van de producten beter worden opgenomen. Waardoor je nog beter resultaat hebt. Is ook volledig pijnloos!

 
Hydrafacial

Platinum Hydrafacial € 195
Deluxe Hydrafacial € 175
Signature Hydrafacial € 155

Extra`s Hydrafacial

Perk lippen € 45
Perk ogen € 45
HydroJelly Mask € 20
Enzymatische peeling € 25
Dermaplanning € 45


Persoonlijke, exclusieve verzorging

Maak een afspraak of neem contact op.


Maak een afspraak voor uw behandeling of
neem snel contact op, we helpen je graag verder met jouw vragen.


 Contact  Boek een afspraak