Alle Diensten

Hydrafacial

In Amerika is deze behandeling al volledig hot onder de beroemdheden. Het is dan ook een allround behandeling die verschillende huidproblemen kan aanpakken. We kunnen er fijne lijntjes, verstopte poriën, pigmentvlekjes mee aanpakken. Ook de stevigheid en elasticiteit verbeteren en je hebt nadien de ultieme glow!

Lees meer

Huidverbetering

Jij bent uniek, maar ook jouw huid is uniek! Daarom willen we altijd op maat van jouw huid gaan werken! We hebben voor elk huidprobleem wel een geschikte behandeling.

Lees meer

Gelaatsverzorgingen

Wij werken met de producten van Mesoestetic en Circadia Zo kunnen we een hele waaier aan huidproblemen aanpakken, zoals acne, pigmentatie, hydratatie, anti-aging..

Lees meer

Dermaplanning

Bij Dermaplaning wordt er gebruik gemaakt van een speciaal, voor Dermaplaning ontwikkeld mesje dat met op en neerwaartse bewegingen over de huid heen wordt gehaald.

Lees meer

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van fijne microkristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een zachte, mooie en gladde huid tevoorschijn!

Lees meer

Oxygeneo+

De Oxygeneo+ behandeling is een 3 in in 1 behandeling en kan het hele jaar worden uitgevoerd!

Lees meer

IPL Permanente ontharing

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Lees meer

Suikerontharing

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure welness!

Lees meer

Icoone

De Icoone LASER-MED is het toestel om jou terug een zijdezachte en strakkere huid te geven!

Lees meer

Em Sculpting

Verbrand vet en bouwt spieren op zonder moeite!

Lees meer

Cryolipolyse (Vet bevriezen)

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgend op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselde koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet te verwijderen zonder weefsel te beschadigen!

Lees meer

ERIC Pressotherapist-Drukpulsmassagepak

shap upgrade voor een mooi en stevig lichaam

Lees meer

SPM-Vacupress cellulite behandeling

Een doeltreffende cellulitebehandeling op basis van zuigpompmassage en manuele lymfedrainage. Werkt gelijktijdig verstevigend en afslankend.

Lees meer

Universal Contour Wrap

Verlies gegarandeerd minimum 15cm op maar 2 uur!

Lees meer

Permanente Make-up

Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien en nooit geen uitgelopen make-up meer hebben? Dan is Permanente Make-up echt iets voor u!

Lees meer

Manicure en Pedicure

Niets dat u meer ontspant dan een heerlijke voet- of handverzorging!

Lees meer

Lichaamsverzorging

Altijd perfect voor de dag komen? Dankzij het aanbod aan lichaamsverzorgingen bij ons kan dit!

Lees meer

Persoonlijke, exclusieve verzorging

Maak een afspraak of neem contact op.


Maak een afspraak voor uw behandeling of
neem snel contact op, we helpen je graag verder met jouw vragen.


 Contact  Boek een afspraak