Huidverbetering

Huidverbetering

Jij bent uniek, maar ook jouw huid is uniek! Daarom willen we altijd op maat van jouw huid gaan werken! We hebben voor elk huidprobleem wel een geschikte behandeling.

Mesopeel 

De mesopeel/chemische peeling gaat tot in de diepere lagen van de huid, waardoor we de productie van collageen en elastine gaan stimuleren. We voegen tijdens deze behandeling ook altijd LED therapie toe.

 

Mesoéclat

Is een chemische peeling die de eerste tekenen van huidveroudering gaat aanpakken. Na de behandeling is er meteen een liftend en ontspannen effect zichtbaar. We gaan met deze behandeling ervoor zorgen dat de bovenste huidlagen gaan vernieuwen en we zo een fijnere huidstructuur krijgen. We voegen tijdens deze behandeling ook altijd LED therapie toe.

 

M-pen/ Microneedling 

De huid wordt vernieuwd in de diepte zonder de opperhuid te beschadigen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint wordt egaler en stralender! Microneedling is de perfecte behandeling voor: fijne lijntjes, acne littekens, littekens, pigmentstoornissen, grove huidstructuur,… We voegen tijdens deze behandeling ook altijd LED therapie toe.

 

Age element

Is een exclusieve behandeling ontworpen door Mesoestetic waarbij we een app gebruiken, deze maakt een exacte analyse. Aan de hand van deze analyse kunnen we een specifiek en persoonlijk protocol volgen. Is een zeer uitgebreide anti-aging behandeling die jouw huidconditie en huidprobleem gaat aanpakken met de verschillende boosters en maskers
Huidverbetering

Mesopeel € 125
Mesoéclat € 130
Microneedling € 125
Age element € 135