Icoone

Icoone

De Icoone LASER-MED is het toestel om jou terug een zijdezachte en strakkere huid te geven!

Waarom voor de Icoone kiezen?

Tot op heden kon er geen enkele andere technologie zoveel (21 600!!!) microstimulaties per minuut bereiken. Het zorgt ervoor dat er meteen na de eerste behandeling al resultaat zichtbaar is! Met de Roborderm gaan we het bindweefsel stimuleren door microstimulatie te combineren met laser en led technieken

Icoone MED is een revolutionaire behandeling die gebruik maakt van geavanceerde technologie├źn om de huid te verstevigen, cellulitis te verminderen, en het lichaam te vormen en te verjongen. Het maakt gebruik van een combinatie van mechanische stimulatie en LED-lichttherapie om de collageenproductie te stimuleren, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele huidkwaliteit te verbeteren.

Voordelen van Icoone MED:

  1. Cellulitisvermindering: Icoone MED richt zich effectief op cellulitis, waardoor de huid gladder en strakker wordt.
  2. Huidversteviging: Door de stimulatie van collageen en elastine, helpt Icoone MED bij het verstevigen en verjongen van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.
  3. Lymfedrainage: Het mechanische massage-effect van Icoone MED bevordert de afvoer van toxines en vochtretentie, waardoor een opgeblazen uitstraling wordt verminderd en de huid een gezondere gloed krijgt.
  4. Lichaamsvorming: Naast het verbeteren van de huidkwaliteit, kan Icoone MED ook helpen bij het vormgeven van het lichaam, bijvoorbeeld door het verminderen van lokale vetophopingen en het verbeteren van de contouren.
  5. Niet-invasief en pijnloos: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen is Icoone MED niet-invasief en vrijwel pijnloos. Het vereist geen hersteltijd en kan snel worden uitgevoerd, waardoor het een ideale optie is voor mensen met een drukke levensstijl.

We starten altijd met een intake gesprek, waarbij we dan samen je verwachtingen gaan bespreken, we meten en wegen je.

 

 
Intake Dit word in vermindering gebracht wanneer je start met een icoone kuur € 45
2 fucus zones (40min) 10 + 2 € 950
3 focus zones (60min) 10 + 2 € 1350