Em Sculpting

Em Sculpting

Verbrand vet en bouwt spieren op zonder moeite!

Met de Em Sculpting gaan we vet verbranden en spieren opbouwen

  • Meer spieren
  • Strakkere huid
  • Minder cellulitis
  • Billen worden gelift
  • Billen krijgen meer volume

Ons lichaam bestaat 30/40% tot spieren daarom is deze EM Sculpt techniek een echte innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrand, zoveel dat vetcellen niet meer terugkomen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt.

Er is snel resultaat, na 1behandeling zie je meteen al resultaat. De echte resultaten zie je zo een vier weken na je laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Een behandeling met de EM Sculpting is niet pijnlijk, maar kan wel aanvoelen als een stevige work-out. Zo kun je nadien ook wat last hebben van spierpijn. De behandeling duurt 30 minuten en zorgt voor 40 000 spiercontracties in deze tijd. Je kan nadien je activiteiten gewoon hervatten.

De EM Sculpting zorgt voor een maximale spiercontractie, die je niet kan behalen tijdens een gewone work-out. De spieren worden dikker en het volume van iedere spiervezel neemt toe. Tijdens de contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen verminderen. Je kan met de EM heel goed je buikvet verbranden. Op de billen en dijen gaan we niet enkel de huid zien strakker en gespierder worden, ook cellulitis gaat verminderen en de huid structuur gaat verbeteren. Ook voor het verstevigen van de armen is de EM ideaal en behalen we verbluffende resultaten.
1 behandeling € 75
5+1 behandelingen € 350
10+1 behandelingen € 550


Persoonlijke, exclusieve verzorging

Maak een afspraak of neem contact op.


Maak een afspraak voor uw behandeling of
neem snel contact op, we helpen je graag verder met jouw vragen.


 Contact  Boek een afspraak